Kecárna Playlisty

Hayley Williams - Teenagers - text, překlad

playlist Playlist
I'm gonna go on living like I never met you and it'll feel wrong at first but I think I can forget you. Ignore the fact that we sleep no more than three feet apart. I feel you now, you're all around me, underneath me. You're all around me, underneath me.Budu dál žít, jako bych tě nikdy nepotkala a poprvé se budu cítit špatně, ale myslím, že můžu na tebe zapomenout. Ignoruj skutečnost, že už nebudeme spát od sebe dál, jak tři metry, cítím, že jsi teď všude kolem mě, pode mnou. všude kolem mě, pode mnou.
Well how was I to know that what we carved in stone would be so temporary. Well how was I to know that my first crack at love would not be the last, won't be the last. Tak jak jsem mohla vědět, že všechno, co jsme vytesali do kamene bude jen dočasné. Tak jak jsem mohla vědět, že moje první trhliny v lásce nebudou poslední, nebudou poslední.
It's in the air now, bitter tears and broken hearts. We're teenagers, we count the years, we think we're smart but we're not, we don't know anything. Dnes je to ve vzduchu, hořké slzy a zlomená srdce. Jsme teenageři, počítáme roky, myslíme si, že jsme chytří, ale nejsme, nevíme nic.
So don't ask me where I'll go cause frankly I don't know and I don't give a shit. Why must we all make sense? And I just won't make sense. For once I'm just gonna live, I'm just gonna live. Tak se mě neptej, kam půjdu, protože upřímně řečeno nevím a seru na to. Proč musím všemu dávat důvod? Já prostě tomu nedám smysl. Pro jednou prostě budu žít, budu žít.
Teenagers, we don't know anything. Teenagers, we don't know anything. Teenageři, nevíme nic. Teenageři nevíme nic.
Well how was I to know that what we carved in stone would be so temporary. Why must we all make sense, oh I just won't make sense. For once I'm just gonna live. I'm just gonna live. Tak jak jsem mohla vědět, že všechno, co jsme vytesali do kamene, bude jen dočasné. Proč musím všemu dávat důvod, já prostě tomu nedám smysl.
Pro jednou prostě budu žít. Budu žít.

Text přidala pajinka13

Překlad přidala kate6


Nezařazené v albu

Soundtrack - Jennifer's Body texty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.