Kecárna Playlisty

Lil Seint - Kapitola končí - text

playlist Playlist
Otvírám oči,a probouzím se ze snu,byla si pro mě vším,a teď jdu ke dnu,připadá mi,že jsme si celou dobu lhaly,dlouhý společný noci,jako by už uplavaly.
Všechno byla jenom hra,všechno bylo jenom jako.
Všechny pohledy,objetí,blázen a pako.
Měnil jsem se, kvůli tobě házel pozů,kde jsou tvoje slova že prý srdce,a né rozum.
Píšu tenhle text,a věř,padají slzy,né kvůli tobě,věděl jsem,že to příjde brzy,ale kvůlu tomu,že jsi holka,jaká jsi,tak jak to říkáš ty \"jsem stejná,jako ostatní\".
Lituju,že jsem ti řekl slovo Miluju,lituju,že o tobě vůbec repuju,lituju,toho že jsem s tebou vůbec spal,byla jsi jenom člověk který si semnou jen hrál.
Kde jsou tvoje slova,že se ti ten večer líbíl? Ty si byla osoba,co falešněj slib slibil,že prej ho nechceš vidět,neuběhl ani den,příště si dej aspoň pozor,co z pusy vypouštíš ven.
Tvoje věty \"hlavně,že tam budeš ty\"nemůžu ti odpustit,byli to jen samé lži,až si tohle poslechneš,asi mě začneš proklínat,jen prosím ,nezačínej falešně vzpomínat.
Tvý slova ubližujou,některé i ponižujou,všechny vzpomínky na tebe,se pořád vybavujou,tvoje řádky falešný o tom jak jsem báječný,bylo to jako sen,bohužel,bylo to skutečný.
Tvoje slova,po večerech,že na mě myslíš,nahrál jsem ti skladbu,že jsi pro mě jako kyslík,hezčí dárek si prý nedostala říkala,jen další z mnoha věcích,ve kterých lhala si.
Když já sem smutnej tam,tak ty zase tady, i přesto ses dokazala pootočit zády,řikalavas nemužeš mít hned,to co chceš,7slov jedná věta,a zase sama lež.
Čtu si řádky,ve kterých mi pišeš že mě líbáš,a přitom uvnitř sebe,jiné city skrýváš,řikavalas žadná trává,bulaní a sex,a já blbec kvůli tobě opustil i svojí ex.

Říkavalas tohle mužeš jenom semnou,věřil jsem denně na naši lásku věrnou,všude vidím auta,za nimi sloupek,tohle chápeš jenom ty, a já byl strašně hloupej.
Nevím proč,nevím jak,ale je to tak,nevím proč,nevím jak,proč jsme spolu začli spát,nejradši bych chtěl celou tu dobu zaspat,přesně jak si řekla,nikdy jsi mi neměla napsat.

Text přidala Slingrova

Text opravila adelajn1

Video přidala Slingrova


Nezařazené v albu

LiL Seint texty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.