Kecárna Playlisty

Dva ztracení chlapci (feat. balada) - text

playlist Playlist
Balda:
Mladý naivní kluk ji stále vážně miloval, na dobrou noc si její fotky v hlavě promítal. Doufal stále, že bude jeho věčná láska.
Láskou mu byla než všechna naděje zhasla. Dívka to hned rozchodila byla do jiného blázen, on ji měl stále ve svém srdci uvězněn. Nechtěl být bez ní sekundu, natož celý den, chtěl se odstřelit, když šla za jiným ven.
Ona, ale věděla, že ji nikdy neopustí, miluje ji stále, není to jenom minulostí. Vrátil by se k ní zpět, proto ji má ve svém srdci, ale zradila, také osobě se nedá věřit.
Stále, ale k ní něco krásného cítí, jejich společné chvíle v obou myslích.
Udělal by vše, aby byli zase spolu, jeden mladý chlapec, ale ucítil zradu.
Lil Seint:
Jou, příběh ztraceného chlapce, velké hovno v bance ještě větší hovno v kapse. Odešel z domu, kokot, vysral se na školu, začíná věřit tomu, že fakt posral vše co mohl.
Žil jenom pro hudbu, no vlastně ješte pro kundu, ta kunda měla v piči, kvůli ní by se sám probodnul.
Dělal píčoviny, utekl od rodiny i tak má fotra s matkou v srdci mezi nejbližšími. Neměl kde spát, no kunda ho vzala k sobě, ten kokot okrad její matku dřív než bylo pozdě.
Tu kundu miloval, jenom mu občas jeblo, no jeblo mu až tak, že chtěl cítit jiné tělo. Kunda začala vracet, dělal to samé, on začal chápat jaké to je, když tě někdo zklame. Byla pro něj vším, zkončil se vším a se ctí může říct, že ji miluje jak nikdy před tím.
Jo, eh, rozhodla se odejít.
Zůstali dva ztracení chlapci.
Yeah, rozhodla se odejít, jou, po deseti měsících.
Poslala ho do hajzlu.
No tak kunda už nevěří, věřit lze jen s těží, že se nebudou trápit, po večerech on brečí. Psala, že se chce zabít, on by se zabil za ni a takhle končí láska, která nemá hranic.
No chlapec stále čeká s náramkem na své dlani, jednou ji slíbil navždy a tak tu čeká na ni.
No chlapec stále čeká s náramkem na své dlani, jednou ji slíbil navždy a tak tu čeká na ni.

Text přidala lolomomo2000

Text opravil forget


Nezařazené v albu

LiL Seint texty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.