Kecárna Playlisty
playlist Playlist
Když jdu večer ven, cejtim se jak bůh zrovna
Cestou domů, tak to jsem jenom kus hovna, chlastám a šňupu, nemůžu si život urovnat
Každou další kalbou se vzdaluju od duchovna
Na koncertech se nevodolává lehce.
Vím, že muzikanty lidi nemají za světce. Stojím na prknech který znamenají sjet se, potom sedím v depce a žít dál se mi nechce, další víkend a zase to chutná trpce, zase vysvětluju stejný sračky nějaký mrdce, nasadim si masku a proměním se v herce, já vymrdám tu show přímo do kosočtverce.
Potom mrdám hoes co mi lezou do poklopce, to příčiny jsou proč to se mnou jede z kopce. Pak si sundám masku, přichází sebereflexe, říkám si "ty zmrde hlavně z toho neposer se!!"
Když si dám drink, tak si pak chci dát i panáka když si dám panáka mám potom chuť na lajnu, když si dám lajnu mám potom neposednýho čuráka. Pak po tajnu vošukám kurvu poddajnou. Mý deprese mě táhnou za ty roky dolu, dodávaj mi síly jenom loky alkoholu. Už to nejsem já, ztratil jsem sebekontrolu, chtěl bych zase udržet myšlenky pospolu (pospolu)
ŽÍT, TAK JAK SE MÁ. To bych rád, to bych strašně moc rád, KDYŽ JDU PÍT, když jdu chlastat. TAK TO PAK NEJSEM JÁ, nejsem já...
a ne vždycky jsou moje texty fikce. Dělám co dick chce, chovám se slizce, ďáblova dikce, chci otrávit se. To, že to nedělám rád působí jak kontradikce.
Vím, že kolem mojí duše se stahují stíny, při návratu domů ze mě smrděj cizí klíny. Těžko lehá se mi, cejtim ze sebe tu špínu
Vždycky když chytnu slinu následuje pocit viny
Nenávidím sebe, nenávidím svoje činy
Dělám to co nechci, já jsem plnej prašiviny
Smejvám to ze sebe konzumací lihoviny
Proto posledních pár let jsou jen v řadě kocoviny
Čas plyne, já klesnul jsem až do spod řekl stop, přestal chodit do hospod. Pak přišel bod, kdy jsem si dal vodchod navždy s ďáblem rozvázal jsem vobchod.
Často mě na beatu posloucháš prasárny hlásat, ale ve svým soukromí se držím morálních zásad. Proto mě to drásá čubka tak nechová se, pak se tak nechovám já a před sebou musim kát se.
Nemusím už bát se, že to na mě někdo ví
I když to bylo zlý teď mám čistý svědomí
Po dlouhý temný noci se vždycky rozední
Tenhle zkurvenej track je moje sólo poslední!
ŽÍT, TAK JAK SE MÁ. To bych rád, to bych strašně moc rád, KDYŽ JDU PÍT, když jdu chlastat. TAK TO PAK NEJSEM JÁ, nejsem já...

Text přidal Robq

Text opravila Dionyz

Video přidal Robq


Život a Smrt Alberta Hersche

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.