Kecárna Playlisty

Serega feat Clip- Společné téma - text

playlist Playlist
Clip
Východní Evropa kde pije hrdost srdce kde život je tvrdý a ty musíš být tvrdší, jít si za sny i když ti ostatní nevěří, jebat co si kurvy myslí!! Bojovat ze svými už od mala, Hardcorově, hráli jsme všechny sporty ulice, největší nenávist k prasatům k uniformě. Not Pe, navždy proti systémově. Horká mladá krev a budou slzy naše, vaše jména zhasly kdo si ještě zpomene, měli jste velké plány ale skončili ve fabrice smíření s malem odsouzeni k chudobě. Zbyly ve vás vzpomínky a historky co jsou uhrané svět se točí za vám když střídají staré.
Generace, beton žádné místo pro slabé, mrdám kundy jak Flamm a falešné přátelé.

Serega
Beton, Ostrava, republika Česká, hrdost dělá pro nás modrá krev Slezská. Chudoba, drogy jsou tu zaprodané. Jebat konfidenty!! Máme na ně svoje zbraně. Politika v píči všichni kolem nás kradou slibují lepší dny ale na spodinu serou, mrdat seregy co si myslí že jsou nejlepší, měls držet píču když tě taky život naučí. Abys poznal sebe musíš padnout až na dno ty nejsi ulice jsi mazánek ty kurvo!! Jsme vychováni vlky ve špíně mezi bloky tam kde zemřely sny tvoří se nenávist v srdci.
Betonová rasa z ulice až na hvězdy, nuly v mým bloku nesmí. Nevaž si nikoho kdo si neváží tebe!! Stejně každý tenhle systém bude jebat, jebat!!
Ture tu su, tu naši jeraz na svobodu. Jebat kurevsko, Slovensky na svobodu.
Jebat konfidenty máme na ně svoje zbraně!!
Bůh nás rozčílil!!
Generace, beton žádné místo pro slabé!!
Je to snadné jak konfident!!
Teraz Variata, Teraz Variata!!
Not Pe navždy proti systémově!! Ta muzika je kultura, to my žijeme tam kde milujou vrahy. Jsi pod drogách pamataj tu su měl.

Text přidala Natysy

Video přidala Natysy


Betonová rasa 2017

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.