Kecárna Playlisty

Nikdy ft Matea (prod. Jimmy Beatz) - text

playlist Playlist
Refrén: Nepočítám kolikrát jsem řekl nikdy víc, až přišel čas odjebat se krysy nechat jít, dneska vidím, že to takhle mělo být, už nikdy, už nikdy, už nikdy, už nikdy víc!
Serega: Ooo chtěj mít co si vydržel sám, z nuly na nebe stále na cestě velký cíl a v hlavě plán, dělat to pro lidi co to cítí tak jako já, betonová rasa, děti ulice a nebrečet pořád, že doba je zlá, nikdy se nevrátit dolů kde sem byl, proto jsem zůstal stejný svý a nezměnil, neznat limity, kdy se můžeš posunout výše, i ten poslední může být nakonec nahoře vítěz, stále dokola ty samé kecy stroskotanci plivou hate, nejlehčí je jít s davem když nemáš na to vybočit z něj, nasrat na zákeřné kurvy, nikdy nešukat laciné coury, dát tomu celý svůj život, otočit love a poslat je do hry, nechtěl jsem nic po vás, tak teď nic nechtějte po mě, na ostatní kurva, se svýma mluví se rovně, nenechat špinit a chránit rodinu svou, falešný zmrdi nezjistí pravdu která je pod maskou!
Refrén: nespočítám kolikrát jsem řekl nikdy víc, až přišel čas, odjebat se krysy nechat jít, dneska vidím, že to takhle mělo být, už nikdy, už nikdy, už nikdy, už nikdy víc! (2x)
Matea: Konečně poučen z vlastních chyb, bylo jich několik více než dost, musel jsem odejít a začít od znova vymazat minulost spálit ten most, ne! Teď se mě neptej proč, nikdy to nebude tak jako dřív, udělal jsem si tam tlustou čáru, když jsem si řekl nikdy víc, už žádné krysy po mím boku, vždyť to znáš, na první dojem falešný lidi nerozpoznáš, asi fakt nemají páteř, vemou ti všechno co máš, myslíš si, že si je poznal, přitom ti po roce ukážou tvář, nenechat si vzít hrdost, je to to jediný co pořád mám, jediná věc co mi zůstala když jsem byl dole bez pomoci úplně sám, chtěl jsem si zachovat svůj ksicht, jenom ti pravý ví jestli jsem jiný, někteří si serou do vlastní huby, pak hážou špínu bez pocitu viny a už pak žádné píčoviny kvůli pár litrům a neriskovat svůj krk kvůli pár pytlům a už ani žádnej stres, vážit si všech maličkostí co mám, nepřestat si nikdy věřit a kousek po kousku si nadále plnit plán!
Refrén: nespočítám kolikrát jsem řekl nikdy víc, až přišel čas, odjebat se krysy nechat jít, dneska vidím, že to takhle mělo být, už nikdy, už nikdy, už nikdy, už nikdy víc! (2x)

Text přidal JoeSpiritual

Video přidala Natysy


BLOCKMUSIC Serega x Matea

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.