Kecárna Playlisty

Zpátky - text

playlist Playlist
(Celej klub jede mí řadky, yeah, yeah, yeaah...)
2x
Celej klub jede mí řádky, baví to i tvojí máti (máti), hudba co ti zlepší pátek. Fanoušci řvou proč je to tak krátký (eh), malej čůrák je zpátky (zpátky), jede na plný obrátky, na to ztrácet čas je život krátkej, proto jedu jako na běžícím pásu
Furt stejnej idiot, furt mám 165 zmrde furt sem nevyrost (furt, furt, furt) Zhulím jak uplnej idiot, furt se chovám jako díte a jinak to nebude (furt, furt, furt) Píšu texty jako o život, radši budu doma dělat music než jít na pivo (furt, furt, furt) Přemejšlel jsem nad tím co bylo, ted už vím že to je chyba a je čas jít dopředu brrr.
Dots crew plná čůráku, lyrika prosím nezvi na panáky (prosím ne) Tagy mám možná i na tvým baráku, může ti bejt fuk pro co jdu když jdu na nákup, odjakživa tak nějak všechno na háku, nezajímaj mě tvý názory z obejváku, ani přechytračený vysokoškoláci (nenene) Klidně nás můžeš mít za malý pubertáky.
Taky dělám chyby řekni mi kdo ne (kdo ne) nejsem dokonalej nevím co to je (co to je) Nemám prachy, proto nepočítám je, nemám důvod si hrát na nic, co je pro to ne, nemám důvod kecat píčoviny ne, nejsem ten typ kterej líže prdele, od toho tady jsou jiný no já ne, buzerant jak oni nikdy nebudu.
2x
Celej klub jede mí řádky, baví to i tvojí máti (máti), hudba co ti zlepší pátek. Fanoušci řvou proč je to tak krátký (eh), malej čůrák je zpátky (zpátky), jede na plný obrátky, na to ztrácet čas je život krátkej, proto jedu jako na běžícím pásu
Málo kdo dneska má svojí tvář, málokomu můžeš věřit to asi už znáš, všude mrdky málo kdo férovej hráč, málo kdo je normální a ne vypatlanej sráč
Nepřemejšlím nad tím co si koupím za boty, nenene nebudu se chovat jako ty, nejsem pes neposlechnu tě za piškoty. Zakopuju fakt nebudu volit kokota.
Já mám svojí hlavu, moje názory nikdy nepodlehnou davu, nikdy nepojedu tour feat Michal David, i kdyby si mi dal míč řeknu ti jdi se zabít, bohůžel nemám peníze a svaly, nemám auto za mega ani vilu (bohůžel) Nepotřebuju k životu tvoje rady (ne) ve svým životě nepotřebuju zmrdy.
Malej čůrák ja jsem odjakživa, zhulenej mega bílej jako stěna, stejnej zmrd, línej něco dělat, proto už dva roky nevydávám jsem dement (jsem čůrák)
Deset brk, pak jsem dostal sociál, né uplně všechno co dělám tak je legál, nechci s nikým mluvit, chci být od lidí co nejdál, furt po mě něco chtěj nevím co nic nemám brrrr.
Yeah, malej zmrd, Cyper sound, yeah, yeah, 2K18, Yeah, yeah, yeaaah

Text přidal Vavrin3

Video přidal Vavrin3


Nezařazené v albu

Pain (CZ) texty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.