Kecárna Playlisty

Avatar - text

playlist Playlist
Žijeme výplody mýtů a polopravd a sledy těch událostí letěj jako vodopád. Denně lepší svět, znamená lepší já. Ráno novej den a tím to začíná. Koukni na svět jednou bez ružovejch brejlí, vím, no asi nepůjde to nejlíp. Občas si říkám že to nebyl dobrej nápad, nesoudit ty lidi ale snažím se je chápat. Vím, znalost není to co moudrost, proto lidem kolem tebe chybí soudnost a jsou to ti, kteří nás učí nejvíc. Dokud to jde, tak ze sebe dej víc. Možný je cokoliv, jen musíme tříbit. To že se vrátíš domů, nemůžu ti slíbit, tak nadechni se tak jakoby naposled, budeme na pohled připraveni na odlet dál.
REF
A tak si plachtím na tý galaktický flow. Jedu na vlnách, jedu na vlnách, jedu na vlnách tam dál. A tak si plachtím na tý galaktický flow. Jedu na vlnách, jedu na vlnách, jedu na vlnách tam dál.
-------------------------------------
Vesmír mám v zádech, ani se nepohnu no stačí jenom nádech. Ani se nepohnu a vím že je ve mně. Ani se nepohnu a vidím ji ve tmě veď mě dál. Je to jednoduché, já vím, všechno je jedním duchem. Tady na zemi si hraju svýho avatara, toho by existence taky někdy nakopala. Návaly smíchu a síly i pláče, návaly chutí a spolu zase kráčet. A znovu záplavy emocí, od rána do nocí a potom po ránech chodíme jak proroci. Bude líp, bude líp, já vím že bude líp, bude líp, až jednou přestanem bejt dospělí. Znovu si život vychutnáme jako dítě. Ať už jsi kdokoliv, jsi přítel zřím tě.
REF
A tak si plachtím na tý galaktický flow. Jedu na vlnách, jedu na vlnách, jedu na vlnách tam dál. A tak si plachtím na tý galaktický flow. Jedu na vlnách, jedu na vlnách, jedu na vlnách tam dál.
-------------------------------------
Miliony životou, miliony tiel. Vždy ten isty duch, ale iný skafander. Misia je jednoznačna, cesta je ciel. Ziskavanie zkušenosti z nekonečných sfér. Avatar, astronaut, bezlimitovieta, zakotvuje tam kde treba pozdvihnutie sveta. Vieš že nebude to misto na zemi, važeny. Láska prameni v našom snažení byť jej spriazněny. Není to človek použiva ludske tělo. Život ako vzacny, tady jeho umelecke dielo. A tak ho unaša ten nekonečný flow. Plava na vlnách zpetnych existenciou. Jeho domovom je večnost, stále následuje svetlo a vie čo, znamená navrat do zdroja, vie že všetky častice se bola sa raz spojia v jedno a jednou, všechno bude jedno, všechno bude jedno.

Text přidal Hervy_Czech

Video přidal Hervy_Czech


Dejavu

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.