Kecárna Playlisty

Ghettoboy - text

playlist Playlist
Pichni si do prdele pesť a urob da, da, da daždík! Aaaa, aaau , au au, točí se mi trochu hlava! Všichni ste tak na napřed v Československu je cítit smrad..
Rapuju jako já, protože sem to já - kdo jinej máš ptáka jak bůh páč není vidět, mám zápřah jak kůň zařvi hyjé, tuhle Velkou Pardubickou asi nepřežiješ, procházim se ulicí a řvu blau blau, tvoje parta řve au au - kolem jezděj auta, já - sem největší parchant z vás!
A budete mít bypass, takový problémy jako kdyby chtěl mít trapas, všichni ste tak napřed panebože nestíhám vás, já sem zaspal v době kdy tvý mámě bylo dvanáct!
Jaau, nešaháš mi ani po kotníky, mý péro šahá na chodník ty kryple z píči, ste jenom obchodníci, vaše životy sou nudný nepiš vo tom díky! A zdvihám prostředníky do nebe, čumim přitom na tebe a řvu to je debil .. Uříznu si pinďour roztočim ho nad hlavou a uletim vám směrem k nebi (Protože sem to já - true fuckin' player)
MC Gey je pán! Poslouchej ty punchlines kámo, nemám čas psát texty jako dávno páč sem high! A moje máma když vařila párno tak sem spad do hrnce a od tý doby jsem FÁÁJN, miluju Half-life už ti někdo dal páčidlem highfive, nejsem pes čau čau, sem pes bohém - sbohem HAF HAF, jestli mám jít do prdele, tak jí nastav..
Já sem MC Gey a plácám rapy, vy se plácáte po zádech s klukama s kapely, epic fail já mám nej story tellin' v zemi, je mi trapně při historkách který mi chceš sdělit, sedni si na igelit když deš potit sloky ať tam nezůstanou žlutý fleky, motherfucky - životní šoky, prohry, drogy, zlomený nohy na lyžáku zažils toho hory, don't worry be happy, ty debilní texty aspoň pochopěj i děti, sem obětí rapu točí se mi trochu hlava z toho jak furt točíš prachy z toho jak furt vyděláváš, že nemusíš stávat jako naše blbá máma ste všichni mudlovský šmejdi mávám avada kedavra, vrána k vráně sedá, mám černýho ptáka tak si přisedávám - KRÁ KRÁ. Prej sem se sekl v roce 1993, ty ses sekl když sis chtěl oholit péro viď? Proč tolik křivd bože, nedělám boombap ani trap ale dělám to dobře, začínám hořet jako prales, chcípá ve mně opice a probouzí se Ares, bůh válek, alles gute baseballových pálek mám plnej kufer!

Text přidal MBS

Text opravil Shio

Video přidal MBS


Rap-Life

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.