Kecárna Playlisty

Hned teď (pojď být světlometem) - text

playlist Playlist
Neboj zas všechno v dobré se obrátí
Zahoď svůj strach, že slunce se nevrátí
Světlo ví přesně jak projít tmou
mraky nad hlavou se rozplynou
Nikdo se na na cestách domu neztratí
Vždyť největší tma je vždycky před svítáním
A nejhlubší dna těsně před stoupáním
A když vyletíš nad naší planetu
Tak uvidíš, že se nepletu
Že bydlí tam Bůh a že nás ochrání
Pojď zpívat, tančit, do rytmu hrát
Ať nám to štěstí neodkvete
Pojď zpívat, tančit, nahlas se smát
Pojď zářit celým světem, být jasným světlometem
Tak otevři oči a klidně se rozhlédni
Po každé noci se vždycky rozední
A namísto smutku a funusu
Bouchneme láhev šampusu
Na to že tenhle den není poslední
Pojď zpívat, tančit, do rytmu hrát
Ať nám to štěstí neodkvete
Pojď zpívat, tančit, nahlas se smát
Pojď zářit celým světem, být jasným světlometem

Text přidal DevilDan

Text opravil JakCin

Videa přidali DevilDan, VikyTv

Zajímavosti o písni

  • Choreografii k videoklipu vymýšlela Jasmínka, která se mnou i klip stříhala. Celý je natočený na mobil, zpracovaný v iPadu a kromě kapely v něm tančí hvězdy Instagramu a TikToku: Naty Hrychová, Mína, Nela Kailová, Annie Camel, Terysa, Adydy a Anička Šulcová,“ komentuje Richard. Kapela si tak u této příležitosti založila TikTok účet @krystok7, který můžete sledovat. (DevilDan)
  • Singl se nakonec dotočil v Praze a Yoadovi byl poslán na mix. Během toho napadl kapelu „karanténní“ klip, se kterým jim pomohla Richardova dvanáctiletá dcera Jasmínka a hvězdy sociální sítě TikTok. Na chvíli se tedy Kryštof proměnili v tiktokové tanečníky. (DevilDan)
  • „Písnička vznikla v lednu dětském pokoji, když jsem nejmladší dceři ladil kytaru. Na začátku února pak část kapely odletěla do Londýna, kde vzniklo pod taktovkou producenta Yaoda Neva demo, které jsme měli původně dotočit na podzim, ale když přišly korona události a já viděl, jak se mnoho lidí kolem hroutí do depresí a bojí se co přijde, napsal jsem text o tom, že je potřeba myslet na lepší zítřky a nenechat se semlít,“ přibližuje vznik písně Richard Krajčo. (Zdroj: evropa2.cz) (DevilDan)
  • Píseň byla napsaná při ladění kytary nejmladší dcery už v lednu 2019. Text k ní ale vznikl až s příchodem koronaviru, aby rozvířil temnou atmosféru. Videoklip je po domácku sestřihaný v tabletu, za to je plný největších hvězd sociálních sítí. (DevilDan)

Halywůd

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.