Kecárna Playlisty

Pro tebe - text

playlist Playlist
Padá sníh a tvůj smích, mi připomíná důvod, proč chce se mi žít v peřinách, bílých. Ukrývám tajemství to co je v nás, nevezme ho ani mráz.
Ztrácím i získávám, úsměv i slzy, bez tebe zůstat mám, odešlas brzy. Ten nádherný dar, co dala si nám, mám mít sám.
Novej život novej svět, každej den znám nazpaměť. Každou chvíli v sobě jako poklad mám. Nejsou to jen prátný sny, tohle dítě je i ty, a to mi dává velkej důvod žít dál.
Padá sníh a tvůj smích, mi připomíná důvod, proč chce se mi žít v peřinách,bílých. Ukrývám tajemství to co je v nás, nevezme ho ani mráz.
Novej cíl a novej směr, můžu řvát, to není fér, ale stejně vím. Já důvod má proč půjdu dál. Jeho úsměv v jeho pláč, bude taky velkej rváč, až se jednou dozví kdo mu život dal. Pro tebe půjdem dál, pro tebe půjdem dál, pro tebe půjdem dál, pro tebe, pro tebe.
Padá sníh a tvůj smích, mi připomíná důvod, proč chce se mi žít v peřinách,bílých. Ukrývám tajemství to co je v nás, nevezme ho ani mráz.
Chvíle Vánoční, úsměv půlnoční příběh, který nám se stal, nevýme co bude dál. Jsme tady s láskou svou, není to jen o nás dvou. Nikdo se to nedozví, nikomu to nepovím Ukryku ho v bílých peřinách.
Padá sníh a tvůj smích, mi připomíná důvod, proč chce se mi žít v peřinách,bílých. Ukrývám tajemství to co je v nás, nevezme ho ani mráz. Ani mrááz, ani mráz.

Text přidala Iveta16

Video přidala Iveta16


Nezařazené v albu

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.