Kecárna Playlisty

HORWi - FUCK YOU! - text

Sem jak vyjebanej voják, stojim na válečným poli, mikrofon je moje zbraň a střílim rýmy z mojí huby.
Slova jako munice.. a nemam problém tě rychle poslat do piče, vychovala mě ulice.
Ty tvoje kecy o ničem, když nevíš ani hovno o tom jakej život žijeme a řeknu ti to rovnou, že nebudu se srát a budu si za tim stát, jakej sem, takovej budu přesto že mě nemáš rád.
Můžu jebat tvoje řeči, neřešim to ani nechci řešit něco, co kurva nemá ani smysl řešit a tak běžim po svý cestě a nevěřim každý děvce, která by mě chtěla dostat a je lacná jako dvěstě.
Užívám si život naplno a vy mě nechtě bejt, si nechte svoje pocity, já jedu svojí game, proto píšu tuhle sloku jak, že jsem ready na boj,
zedz mi kokot, dávám ti to tak se nakloň, FUCK OFF!
NASRAT! NASRAT! NASRAT! NASRAT! NASRAT! NASRAT! FUCK YOU ŠMEJDE!
Zedzte mi kokot, já ukazuju faker, necejtim se jako pán jen proto, že jsem raper, jsem amatér a přesto to zabíjím takže naker.
Nejsem žádnej buzerant, když jebu tvoji mater,
adrenalin jako když se v krámu pakuje, plnej batoh no a všechno to je kámo v pohodě a ty kamery mi přijdou, že nechápou o co jde, týpek vyleze si ven a všechny kolem fakuje, a tak to je!
Máme svoje pravidla a zásady a jestli ty jsi proti tak kokot ti do hlavy, tvůj život je trochu jinej, nemůžeš bejt jako my, žiješ v jiným okolí a na tom se nic nemění.
Nezažil jsi stoku ani trochu ani jednou v tomhle roku hochu prober se ty zaostalej cvoku, proto píšu tuhle sloku jako že jsem ready na boj, fakuju tě chaskár, zmrde tak se nakloň, AHOJ!
NASRAT! NASRAT! NASRAT! NASRAT! NASRAT! NASRAT! FUCK YOU ŠMEJDE!

Text přidal TextAdder

Video přidal TextAdder


Nezařazené v albu

HORWi texty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.