Kecárna Playlisty

MOZGO * * EB - text

playlist Playlist
BOMBACLAAD, jou
som ready, steady, hocikedy, volaj ma daddy, ty debil som na inom leveli, jazdím ako rally, Gleb Makaveli, idem psychadelic tak nerýp. My sme ILPP tým a ty si sám ako Kevin.
Sedí vo mne devil, oni sú mrtví jak Kenny, na každom vystúpení vidia moje ujebané gény, roztrháme to jak levy, na majku velím, ignorujem tvoj vymyslený storytelling, nemám čas s tebou felliť.
Nahrávam nové mozgojeby, moji ZOO zmrdi sú zlo na nebi, nechcú počuť tvoje pseudomúdre témy. Si tupý dement, tváriš sa jak inteligent, ale v tvojich trackoch nič nové a múdre neni.
Mal by si prestať pozerať Scarface a Billy pusti mi beat a bass a ja vypustím strely, sme vo vedení, jebať peace, zavrem tých zlých MCs do cely, moja hudba ští na tie deti ako Ice Kelly.
2x
ZOO track vie vypustiť iba Gleb, oni chcú byť múdri no ja idem mozgojeb. ZOO track vie vypustiť iba Gleb, radšej z cesty uhni tvoja music je DEAD !
BOMBACLAAD
Nepozývaj nás na svoje hippiesácke eventy, na to sme až moc vymletí, imbecil naše víkendy sú výlety na iné planéty a predtým na stagei, odpáliť rakety, na tvojich show sú ľudia znudení a napätí. Šlapem ti na päty keď ľudia dojdu na sety v zápätí zabudnú mozog jak práve ty ! Keď počuješ môj Kawasaki flow, ktorý jebe na vaše babetty MCs sú mrtví, ja čítam ich závety. O tom ako mi prenechajú svojich tupých fans, ktorí zrazu idú temný bass a pôjdu ho naveky. Shiit..a pojdu ho naveky..bitch, jou
2x
ZOO track vie vypustiť iba Gleb, oni chcú byť múdri no ja idem mozgojeb. ZOO track vie vypustiť iba Gleb, radšej z cesty uhni tvoja music je DEAD !

Text přidal EaRtH

Text opravil EaRtH

Video přidal EaRtH


Stanica ZOO vol. 2

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.