Kecárna Playlisty

Dělej co musíš - text

playlist Playlist
Aha Clip 2014
Vždycky běž za tím, co je pro tebe v životě důležité.
Za svým snem, za svým cílem, neohlížej se na nikoho.
Jako malýmu ti říkaly, jdi si za svým snem, pohádky tě učily, že i pes se může bít se lvem.
Že i slabý vyhrává, že i zlo vždy prohrává, že stačí být správňák, že stačí odvaha. Jako starší jsi už chápal, že je to sračka, že nejdůležitější co máš není láska.
Že ti kterým jsi říkal brácho tak tě práskaj, že ta princezna nemá zlatou hvězdu na čele, ale jde po zlatě tak říká že tě miluje a jiskra ve tvých očích pomalu zhasíná bo není jistota kromě smrti v tomhle městě a po ní se nic nestane a každý zapomene.
Hyeny čekají až lev zeslábne.
Objeví se ve chvíli kdy se bránit nedokážeš, jdou po tvé koruně a taková je realita.
Radši být rok král než celý život nula.
Holubi se schovají, když prolétává orel.
Každé město je jak zoo, vítej seznámím tě s tygrem, s hadem, s krysou i prase tu je.
Mám v srdci oheň, co spálí tvoje impérium, stejný oheň co jebe minimální mzdu.
Sem krok napřed, přemýšlím dopředu. Vím, že slunce svítí více s prachama na účtu, že co si myslí ostatní nemá žádnou cenu.
Že nikdy nepotlačím ten hlad po úspěchu, jebu na ně všechny, neohlížím se zpátky, nechal jsem je za sebou kecalky a smažky, snít si sví sny po lajnách za dvě stovky.
Říkat si že jednou třeba budeme mít štěstí , štěstí je kurva, která nedá na potkání. Obchází hodný lidi a šuká jenom zmrdy.
Buď ten hloupý, hodný dál a budeš panic navždy.

Jenom ty proti světu, nebylo to nikdy jinak. Sám proti všem, jeden zkurvenej maniak. Ty proti světu nebylo to nikdy jinak. Čím dál blíž k cíli jen je nech se dívat.
Ty proti světu, nebylo to nikdy jinak. Sám proti všem, jeden zkurvenej maniak. Ty proti světu nebylo to nikdy jinak. Čím dál blíž k cíli jen je nech se dívat.

Ta největší chyba je řídit se ostatníma. Nevěřit sám v sebe, žít pro cizího člověka. Nemít se rád a chtít být jako někdo jiný, to je tak smutný nemít žádný sebevědomí. Začni věřit v sebe, ve svoje nápady pak teprve budeš osobou kterou jsi chtěl být. Vyhni se nulám buď stím kdo tě táhne nahoru, většina tvých kámošů nedokáže píču. Čas běží rychle a než se naděješ budeš na smrtelný posteli naříkat a brečet, žes následoval idioty, nedral se dopředu. Jsou plný hřbitovy, podobných životů. A všichni tihle by to chtěly vrátit, ale nemůžou ty můžeš ještě furt máš tu šanci.
Buď sám ten vzor, kašli na cizí řeči a jebej na pravidla ty jsou pro ovce né vlky.

Text přidala Natysy

Video přidala Natysy


Berlin Wear

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.