Kecárna Playlisty

Proti všetkým sám - text

1. Žijem v zemi, kde je závisť vrodená, kde každý kto má nohy uteká, panuje tu nenávisť, korupcia, strach, každý sen sa okamžite rozplynie na prach.
2. Ľudskosť sa stratila pred stovkami rokov, okradnúť a zničiť je dnes módou, móda ktorá určuje všemohúci trend, bez peňazí nula, tí hore majú cash.
B: Prežiť, tu stojí ozaj veľa síl, nepatrím k vám, kde som sa to narodil, nevidím sa vo vás, ja nie som ako vy, naše piesne, váš obraz, zostať alebo ísť.
R: Zostávam, aj keď proti všetkým sám, možno že raz opustím to čo som myslel že sa zmeniť dá, ale ja, určite sa raz vrátim aj keď niečo stratím budeme tu s vami stáť a hrať …
3. Kto to stihne ten sa rýchlo stratí, za lepším svetom aj za to sa platí, človek čo tu zostal robí ako pes, v práci kde sa na ňom vyvršuje šéf.
4. Mesačne makať 320 hodín, prečo je tu toľko rozpadnutých rodín, istota sa stráca ako dúha v daždi, toto nie je život , to vie predsa každý.

Text přidal Samael

Video přidal Samael


PROTI VŠETKÝM SÁM

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.