Kecárna Playlisty

Zdálo se mi o ní - text

playlist Playlist karaoke Karaoke
1. Život prý je jenom náhoda. Tuhle pravdu vím už dávno. Chce to jenom za čas správně mávnout. Je tu láska, je to správná hra.
2. Byla tolik krásná a já to vím. Seskočila z koně dívka vánek, vypil jsem ji jako slunce džbánek. Potom zmizela a já ji chci!
3. Zdálo se mi o ní. K telefonu chvátám, jsou tu růže pro ni, smutek stále v patách mám. Zdálo se mi o ní, proč se neozývá? Pod křídlami koní láska v dálce zpívááá!
4. Ten, kdo všechno zná, jen málo ví. Teď tu hraje roli jen kůň a hříva. Chtěl bych se jen na tu dívku dívat. Štěstí trochu divně přálo mi.
5. Byla tolik krásná a já to vím. Seskočila z koně dívka vánek, vypil jsem ji jako slunce džbánek. Potom zmizela a já ji chci!
6. Zdálo se mi o ní. K telefonu chvátám, jsou tu růže pro ni, smutek stále v patách mám. Zdálo se mi o ní, proč se neozývá? Pod křídlami koní láska v dálce zpívááá!
7. Zdálo se mi o ní. K telefonu chvátám, jsou tu růže pro ni, smutek stále v patách mám. Zdálo se mi o ní, proč se neozývá? Pod křídlami koní láska v dálce zpíváá!
8. Zdálo se mi o ní. K telefonu chvátám, jsou tu růže pro ni, smutek stále v patách mám. Zdálo se mi o ní, proč se neozývá? Pod křídlami koní láska v dálce zpíváá!

Text přidala Maryjka18

Video přidala Maryjka18


Nezařazené v albu

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.