Kecárna Playlisty

Každý deň - text

playlist Playlist
Eh, stále ich vidím, každý deň, brácho fakt, každý deň, Yeaaa.
A vravia, že sme závislí, no chceme len tú slobodu za väzenie, chcem žiť aspoň nadpriemerne kým stojím v tejto búrke každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, vravia, že sme naivní no vieme, že to slnko vyjde cez plece kým otočíš sa k nemu tvárou zbadáš lúče úspechu pre ďalší deň, ďalší deň, ďalší deň, ďalší deň, ďalší deň, ďalší deň.
A každý deň pozerám jak mama drie, vieš jak to je, chce sa mať dobré tak každý deň drie za tým kompom a vie jak ísť po tom a miery za cieľom predbehnúť tieň, len aby nebola za 500 EUR, zdieraná hajzlom čo včera si kúpil ten mercedes yeee... To veru nie, každý sa tvári, že on s tým nič nezmôže, nemôže pretože nemôže, všetko je nemožné pretože prší, že za mrakmi slnko sa skrýva to ani netuší a ruší tým nepočuť všetky tie zapáli sushi, Haaaaaaaa, bojí sa byť sám sebou, bojí sa tých nad sebou, no nad ním nie je nik len on sám, bojí sa ísť tam kde trón patrí iba jemu pokiaľ zvládne byť pán, nikto iný nevládne mu vláde si sám a to každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, každý deň.
Vravia, že sme závislí no chceme len tú slobodu za väzenie, chcem žiť aspoň nadpriemerne kým stojím v tejto búrke každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, každý deň a vravia, že sme naivní no vieme, že to slnko vyjde cez plece kým otočíš sa k nemu tvárou zbadáš lúče úspechu pre ďalší deň, pre ďalší deň, pre ďalší deň, pre ďalší deň, pre ďalší deň, pre ďalší deň, ďalší deň.
Sedíme na schodoch radšej jak počítať príklady v škole, keď niečo počítam počítam akurát iba tie lóve, väčšinou nestačia a tak sa točíme v tom istom kole, od rána do večera sa tu ponevierať ale s účelom zarobiť more, zarobiť viac, viem, že by si nemal ísť kam ten vietor fúka, nájdi niečo z vnútra, bež za tým kým nerozfúkaš, niečo ti pomelie krízy, stačí chcieť to skúšať, šťastie nepokúšať , easy chce to kľud a myseľ, takú čistú, že zrazu ti všetko bude dávať zmysel, že nič nie je skutočne tak ako si si to myslel, že bol si len obeťou toho čo iný vymyslel, tak vystrel, ja chcem počuť výstrel, každý deň rozmýšľam ako to otočiť, každý deň hľadím si do očí, kým každý len otročí, ďakujem, že aj keď robievam do noci, tak robím čo chcem, robím čo viem, to každý deň, rád by som vás privítal v mojom storočí.
Vravia, že sme závislí, no chceme len tú slobodu za väzenie, chcem žiť aspoň nadpriemerne kým stojím v tejto búrke každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, každý deň, a vravia, že sme naivní no vieme, že to slnko vyjde cez plece kým otočíš sa k nemu tvárou zbadáš lúče úspechu pre ďalší deň, ďalší deň, pre ďalší deň, pre ďalší deň, pre ďalší deň, ďalší deň, pre ďalší deň a to každý deň.

Text přidal RoninStano

Text opravil RoninStano

Video přidal RoninStano


ČERVENÁ KARTA

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.