Kecárna Playlisty
Tak strašnej pocit, když někoho miluješ ale on si toho skoro ani nevšímá.. Má totiž někoho jinýho a na Tebe kašle.. Furt si říkáš, jak budeš bojovat ale o co? Budeš bojovat o rozvracečku vztahů? Přála by sis, aby to někdo dělal Tobě? A chceš večer usínat s tím, že jiná holka brečí kvůli člověku, kterýho miluje stejně tak jako Ty, a která tu byla dávno před Tebou? Ona neudělala chybu, jako Ty ona si vážila toho, že ji někdo má víc než rád a tak se do něj zamilovala a byla sním.. Ty bys jen tak v klidu přišla o rozvrátila jim to? Ty jsi udělala chybu, tak za ní plať, breč a utápěj se v myšlenkách ale nech si to pro sebe a tiše trp, protože Ten, kdo kazí někomu láskyplný vztah ani nemůže být milován. Tak vem rozum do hrsti a ikdyž nechceš, tak zapomeň, zapomeň na něj a na všechno, co k němu cítíš. Časem se Ti to určitě podaří, uvidíš.. Aneb pohodička v pyžamu a plná hlava myšlenek.. (Fotka z neděle bejb) :-)

Tak strašnej pocit, když někoho miluješ ale on si toho skoro ani nevšímá.. Má totiž někoho jinýho a na Tebe kašle.. Furt si říkáš, jak budeš bojovat ale o co? Budeš bojovat o rozvracečku vztahů? Přála by sis, aby to někdo dělal Tobě? A chceš večer usínat s tím, že jiná holka brečí kvůli člověku, kterýho miluje stejně tak jako Ty, a která tu byla dávno před Tebou? Ona neudělala chybu, jako Ty ona si vážila toho, že ji někdo má víc než rád a tak se do něj zamilovala a byla sním.. Ty bys jen tak v klidu přišla o rozvrátila jim to? Ty jsi udělala chybu, tak za ní plať, breč a utápěj se v myšlenkách ale nech si to pro sebe a tiše trp, protože Ten, kdo kazí někomu láskyplný vztah ani nemůže být milován. Tak vem rozum do hrsti a ikdyž nechceš, tak zapomeň, zapomeň na něj a na všechno, co k němu cítíš. Časem se Ti to určitě podaří, uvidíš.. Aneb pohodička v pyžamu a plná hlava myšlenek.. (Fotka z neděle bejb) :-) -

Nahlásit závadnou fotku


ZloHan

To víš no jsem to rozjela :DD Néé a tebe nemám ;) Ale jinak díky :)

23.3.2013

VerullQa

Takovej sloháč :DD Ale jinak slušíí segra !! :)) Jako vždy!

23.3.2013

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.